22/06/2024
- Advertisement -spot_img

TAG

zemra

Inteligjenca artificiale detekton pacientët që kanë probleme me zemër

Inteligjenca artificiale (AI) do të mund të përdoret për të identifikuar pacientët në rrezik të ndërlikimeve me zemrës, që do të thotë se ata...

Tre simptoma të bllokimit të arterieve

Është shumë e rëndësishme të kujdeseni për shëndetin e zemrës, sepse sëmundjet kardiovaskulare janë një nga shkaqet kryesore të vdekjeve në botë, sipas Organizatës...

Kardiologët: Nëse dëshironi të përmirësoni shëndetin e zemrës, praktikoni këto zakone

Disa nga faktorët që ndikojnë në shëndetin e zemrës janë jashtë kontrollit tonë, si gjenetika dhe mosha, por të tjerët, si dieta dhe mënyra...

Latest news

- Advertisement -spot_img