29/02/2024

Thirret ezani i parë me altoparlant në xhaminë tonë në Queens, New York

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Në xhaminëQueens të New York-ut është thirrur ezani i parë me altoparlant.
Ligji i ri në Nju Jork së fundmi ka lejuar thirrjne e ezanit me altoparlant.

“Ezani i parë me altoparlant në xhaminë tonë në Queens, New York. Imami Edin Gjoni thërret ezanin në përputhje me ligjin e ri të shtetit të Nju Jorkut që lejon thirrjen e tij në altoparlant në ditë Xhuma” , ka shkruar Xhabir Tabaku nga Shkodra i cili jeton dhe vepron në Nju Jork/rti
https://www.facebook.com/100010060718058/videos/1533037584154253/

 

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...