22/07/2024

Rihapet kuplaraja mediatike BBV

të fundit...

- Advertisement -spot_img
Lajmet e para, pas rihapjes së shtëpisë publike (mediatike) BBV, po thonë se është ndjekur nga dhjetëra mijëra shqiptarë! Edhe sikur ky numër kaq i madh të jetë vetëm për kuriozitetin e fillimit, tregon se në çfarë moçali kotësie, banaliteti dhe antivlerash janë zhytur kaq shumë njerëz në këto troje, aq sa imoraliteti i turpshëm, me të cilën ushqejnë shpirtin dhe mbushin zbrazëtinë e tyre këta njerëz është kthyer në normalitet që nuk bën më përshtypje tek ta.
Në një shoqëri që normalizohet kotësia dhe banaliteti, për një numër kaq të madh njerëzish, nuk e di pse duhet të të bëjë përshtypje vjedhja dhe krimi, ndërkohë që a ka vjedhje dhe krim më të madh sesa të të grabisin kohën dhe të të ushqejnë shpirtin me helmin e kotësisë dhe degjenerimit?!
- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...