16/06/2024

Vuçiq: Të gjithë po armatosen deri në dhëmbë, është detyrë e jona që të mos ngecim prapa

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, konfirmoi se uroi “Ditën e Republikës Srpska” (RS), e cila u shpall jokushtetuese në Bosnje dhe Hercegovinë

“Jam krenar për faktin se jo vetëm udhëheqja, por edhe të gjithë njerëzit në RS e dinë se Serbia kurrë në histori nuk e ka ndihmuar RS-në aq sa sot”, tha Vuçiq të mërkurën gjatë një turneu në Shtëpinë Ruse. në Beograd.

Me atë rast, presidenti serb ka kujtuar se vitin e kaluar e ka uruar Republikën Srpska për ditën e Republikës Srpska dhe ka theksuar se të njëjtën synon ta bëjë edhe në të ardhmen.
Vuçiq tha se të gjithë në botë dhe në rajon po “armatosen deri në dhëmbë” dhe se Serbia nuk duhet të mbetet prapa në këtë drejtim.

“Të gjithë po armatosen deri në dhëmbë. Ata po armatosen edhe në rajon dhe është detyrë e jona që të mos ngecim prapa. Gjithçka që mund t’ju them është se nuk po ngecim prapa”, tha Vuçiq dhe shtoi se publiku së shpejti do të të jenë në gjendje të bindin veten për këtë.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...