16/04/2024

Uji në Shkup është i sigurt për pije

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Uji në Shkup është i sigurt për pije, sipas rezultateve të analizave të bëra në 147 mostra të marra nga 39 pika matëse në qytet.

“Në periudhën prej 2 deri më 5 janar, departamenti i kontrollit sanitar ka marrë 147 mostra për fiziko-kimike dhe 147 mostra për analiza mikrobiologjike të ujit të pijshëm nga 39 pika matëse në qytetin e Shkupit. Sipas rezultateve të marra nga analizat, të gjitha mostrat përputhen me Rregulloren për kërkesat për siguri dhe cilësi të ujit të pijshëm”, thuhet në njoftimin e sotëm nga NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”.

Ndërmarrja publike, siç thuhet nga atje, për t’i informuar sa më mirë qytetarët e qytetit të Shkupit, këto të dhëna i publikon në raportin javor për cilësinë dhe sigurinë e ujit të pijshëm.\telegrafi\

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...