16/04/2024

50.000 gra shtatzëna janë bllokuar në Rripin e Gazës-njofton OKB

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Agjencia e OKB-së për refugjatët thotë se ka rreth 50,000 gra shtatzëna në Gaza me më shumë se 180 lindje në ditë.

Agjencia tha se mjekët dhe mamitë po bëjnë gjithçka që është e mundur për të ofruar kujdes për foshnjat e porsalindura dhe gratë shtatzëna me rrezik të lartë në shtatë qendrat shëndetësore të mbetura operative të UNRWA nga 22. /mesazhi.com\

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...