18/04/2024

Adem Ramadani dhe Nusret Kurtishi vijnë me një bashkëpunim që sjell dy ilahi!

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Të nderuar vëllezër e motra, kam nderin dhe kënaqësinë të prezantoj para jush bashkëpunimin e shumëkërkuar nga ju me ilahikënduesin e mirënjohur nga Shkupi, vëlla Nusret Kurtishin me të cilin kemi realizuar me përkushtimin maksimal dy ilahi, secila më e mirë se tjetra, e që me lejen e Allahut do t’i publikojmë në prag të Muajit të shenjtë të Ramazanit, ka shkruar Adem Ramadani në facebook./rti

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...