19/06/2024

Alban Zogaj në emisionin “Thuhet” të Labinot Azemit, i thotë të gjitha!

të fundit...

- Advertisement -spot_img
 Nënkryetari i Prishtinës, Alban Zogaj, në emisionin “Thuhet”, në RTI, flet mbi jetën e tij private, fëmijërinë, ngacmimet (bullizmin), që ai përjetoi si fëmijë dhe shumëçka ai e shpalos për herë të parë. Zogaj është mjaft i sukseshëm në profesionin që ushtron si nënkryetar por, jo vetëm sepse ai është edhe Profesor. Zogaj, si asnjëherë më parë, në inërvistat e tij, pak ka folur mbi jetën private dhe atë profesionale, duke qenë modest dhe mjaft i zoti në profesionet e punët e tij. Ai po ashtu thekson se personat që ndjehen të “Bullizuar”, le të flasin e mos të heshtin, të kërkojnë ndihmë nga institucionet dhe kudo tjetër sepse sipas Zogajt, ajo nuk duhet tolerohet asesi në shoqërinë tonë, madje, të luftohet shumë, emisioni që transmetohet në RTI.
Thuhet, me autor Labinot Azemin, po merr vëmendje, duke mbledhur kështu edhe emrat më të rëndësishëm nga bota e televizionit, që për herë të parë flasin në dimensione të tilla!

 

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...