18/06/2024

Ëmbëlsoja Bajramin një familjeje me jetimë!

të fundit...

- Advertisement -spot_img
Ëmbëlsoja Bajramin një familjeje me jetimë!
Ne në Islamic Relief besojmë se edhe fëmijët jetimë meritojnë dashuri, lumturi dhe një ditë plot ëmbëlsira, ashtu siç e do rendi për Bajram, ku të gjithë fëmijët pranojnë ëmbëlsira të ndryshme nga familjarët e tyre.
Andaj jemi tejet të lumtur që përmes kësaj kampanje t’ua ëmbëlsojmë festën e Bajramit fëmijëve jetimë.
Për gjithë ata që duan të kontribuojnë, me 15€ mund t’u dhurojnë gëzim festës së këtyre fëmijëve duke iu siguruar atyre nga një torte për Festën e Bajramit.
Dhuro gëzim!
Xhirollogaria në NLB: 1708200008014285
- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...