18/06/2024

Fletushka me ajete kuranore hidhen nga ushtria izraelite në Khan Younis në jug të Gazës

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ushtria izraelite të mërkurën hodhi fletueshka mbi Khan Younis, në jug të Gazës, me ajetin kuranor për përmbytjen e madhe gjatë kohës së Noas, shkruan CNN.

“Ata i kaploi përmbytja, ndërkohë që vazhdonin të bënin keq”, thuhet në fletushkën në gjuhën arabe, transmeton Telegrafi.

Ajeti vjen nga një sure në Kuran, në të cilën Nuhu është dërguar si profet për të predikuar për 950 vjet dhe për t’i paralajmëruar njerëzit para përmbytjes. Ata që janë zullumqarë do të përfshihen në përmbytje.

Fletushkat mbanin logon e Forcave Mbrojtëse të Izraeli. Në videon e filmuar nga AFP, shihen fletushkat duke rënë nga qielli mbi Khan Younis.|Telegrafi\

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...