22/06/2024

Hoxha mulla Jahir ef. Beqiri i cili shkon në Qabe me Plis e Tirqi

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Një nga aktivitetet e gazetarve të RTI-së, vizitë  e imamëve në disa xhami të Kosovës.

Jahir ef. Beqiri, i njohur ndër popull si “Mulla Jaha”, është hoxhë patriot e atdhetar i shquarë.

Mulla Jaha, tregon gjatë intervistës për kontributin e tijë fetar dhe kombetar, po ashtu dhe për dashurinë që ka ndaj simboleve kombëtarë që me dashuri i vesh edhe në Qaben e bekueme.

Për më shumë përcilne emisionin në linkun e shfaqur!

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...