22/06/2024

Ndërtohet droni më i shpejtë në botë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Një dyshe babë e bir nga Afrika e Jugut kanë krijuar dronin më të shpejtë në botë, me një shpejtësi maksimale prej 479 km/h.

Luke Bell dhe babai i tij Mike e quajtën dronin Peregreen 2, ka njoftuar Guiness.

Bëhet e ditur se droni funksionin me bateri dhe kontrollohet nga distanca.

Për të shënuar rekord botëror, ata e fluturuan pajisjen në dy drejtime të kundërta.

Ndryshe, Mike Bell është edhe arkitekti i stadiumit Mbombela ku u mbajt FIFA World Cup në vitin 2010.

Ndërsa djali tij është krijues i përmbajtjeve në Sony

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...