18/06/2024

Në Bursa të Turqisë në një ceremoni madhështore u promovuan 1843 hafëzllarë të Kur’anit Fisnik

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Në Bursa të Turqisë 🇹🇷 në një ceremoni madhështore u promovuan 1843 hafëzllarë të Kur’anit Fisnik, prej tyre 983 meshkuj dhe 860 femra.
All-llahu i ruajttë dhe i nderoftë këta djem dhe vajza ashtu siç e memorizuan dhe e ruajtën Kur’anin Fisnik në trurin e tyre!🤲🤲🤲
Marrë nga hoxhë Eljasa Mahmudi

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...