18/07/2024

Utopia e përbashkët tek Fishta dhe hfz.Korça

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Tek këto dy personalitete, në jetën e tyre personale nuk kemi dëgjuar që njëri ta ketë atakuar tjetrin, sa i përket çështjes së fesë. Përkundrazi, do të thotë kemi elemente kurë, hfz.Ali Korça ka shkuarë në xhami, kurse Fishta i ka ruajtur gjësendet e tij që kanë qenë para xhamisë. Disa të krishterë kanë reaguar se, si ati po i mbron elementet e Hafizit. Fishta thotë, Hafizi është vellau im, unë jam vëllau i tij, kjo është toka e përbashkët e jona dhe unë do të ia e ruaj gjësendet e tij.

Pra ka qenë një element paqeje, një ide që ai ka dashur të përqojë tek masa, sesi i krishteri dhe muslimani e kanë atë që quhet otopi e përbashkët.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...