22/06/2024

Rrëfimi emocional i plakut të birësuar, me dy nëna dhe dy baba

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Plaku i urtë, Osman Z Kabashi nga Gurrakoci i Istogut rrefen për RTI.

  • Jeta, traditat e zakonet në të kaluarën, oda e burrave dhe rendi i odave po ashtu respekti ndaj të moshuarve dhe respektimi i fjalëve të tyrë.
  • Isha i adoptuar për agjen, edhe pse jetoja në një shtepi me nënën biologjike, gruan e agjës e thirrsha nanë!
  • Taksat e rënda ndaj shqiptarve
  • coptimi i tokave përmes “qipqive”!
  • Për më gjatë ndiqne videon e shfaqur ..

 

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...